Hinnasto perustuu työn ammatilliseen vaativuuteen, ajankäyttöön sekä käytettävien aineiden ja tarvikkeiden menekkiin joka riippuu hiusten paksuudesta ja pituudesta. Hinnasto on suuntaa antava, ja tarkka hinta voidaan antaa vasta siinä vaiheessa kun työsuunnitelma on tehty ja tarvittavien aineiden menekki arvioitu. Sähköpostitse emme valitettavasti pysty hinta-arvioita antamaan. 

Huomiothan aikaa varatessasi, että emme tee hiusten/ripsien/kulmien/ permanentteja/ hiusten värjäyksiä alle 16-vuotiaille edes huoltajan suostumuksella.

 Hinnaston löydät www.timma.fi/coddlertoddler

Kaikkiin palveluihimme kuuluu hiustenpesu!  

Perheen pienimpien hiukset tulee mieluiten olla pestynä joko edellisenä tai samana päivänä johtuen pesupaikan pituusvaatimuksista. Lapsille löytyy erikseen hiustenleikkaus pesun kanssa. 

Minimipituus pesupaikalle noin 140cm. 

Hiusten pituus katsotaan sivuprofiilista.

LYHYET HIUKSET: Niskahiukset ulottuvat leuankärjen tasolle.
PUOLIPITKÄT HIUKSET: Hiukset ulottuvat olkapäiden yläpuolelle.
PITKÄT HIUKSET: Hiukset olkapäille tai alemmas.

EXTRAPITKÄT HIUKSET: Lapaluiden alapuolelle tai alemmas. 

Löydät etujamme lataamalla Cardu- sovelluksen PlayStoresta tai AppStoresta.

 Peruutusehdot Varaus on aina sitova

  • Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään vuorokausi (24h) ennen sovittua ajankohtaa. Varaamme oikeuden laskuttaa samana päivänä peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista. 
  • Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä asiakaspalvelutapahtuman hinta.
  • Peruutukset tulee ilmoittaa aina soittamalla suoraan liikkeeseen. Emme ota vastaan ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse tai tekstiviestitse.
  • Saavuthan paikalle viimeistään 5 minuuttia ennen varauksen alkua.

Maksutapoina löytyy yleisimmät maksukortit ja käteinen. Elämän haastavampia hetkiä varten on myös osamaksumahdollisuus!

AUKIOLOAJAT | ARK 9-20 | LA 9-16 | MUUT SOPIMUKSEN MUKAAN​