Klubitila

Uniikki klubitila mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisen.  Klubitilassa voidaan järjestää esimerkiksi  kokouksia, koulutuksia ja erilaisia juhlia kuten vauvaukutsuja, synttäreitä ja polttareita.  Meiltä myös räätälöidyt paketit, joihin kuuluu klubitilan lisäksi  kampaamo-/kauneudenhoitopalvelut suunniteltuna juuri teidän toiveidenne mukaan.

Kysy lisää paketeista keskuksestamme tai jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva paketti!

Polttarit & Naistenillat

Tiloissamme saatte koko seurueelle räätäilöidyn paketin kauneudenhoitoa ja hemmottelua. Tiloihin mahdollista tilata tarjottavia kylmiä tai lämpimiä tarjottavia. Klubitilaan mahdollista saada musiikkia, voitte katsoa sankarille tekemänne videoklipin screeniltä ja kilistää kuohuvat ennen kuin suuntaatte puunattuina eteenpäin. Kenties vaikka risteilylle! Tilaamme teille taksin oven eteen odottamaan minne sitten menettekin! Soita ja esitä toiveesi, ja järjestetään yhdessä ikimuistoisia hetkiä

Babyshowerit

Missä olisikaan parempi paikka järjestää babyshowerit?
Täällä saatte oman tilan juhlistaa vauvan saapumista ja äidille prinsessaisen olon. Hemmottelu ja kaunistautuminen hoituvat samalla seurueen muillekin jäsenille. Babyshowereihin ovat meidän puolestamme tervetulleita myös muksut. Klubitilan vierestä löytyy lasten leikkipaikka jossa pikkuväki voi leikkiä.

Koulutukset

Oletko järjestämässä koulutusta tai pientä kokousta? Meiltä löytyy tilat noin 10 hengelle.
Ota yhteyttä niin kuulemme mielellämme millaisia toiveita sinulla olisi ja voit sopia vierailusta tiloissamme.

Yritysten Tyhy-päivä

Meillä voit viettää tyhy-päivää kaunistautuen ja virkistyen. Klubitila on käytössäsi ja hoidamme maukkaat purtavat hoitojen lomaan ettei nälkä pääse yllättämään. Meiltä on helppo jatkaa päivää risteilylle, Helsingin keskustaan tai mihin vaan!

Jokin muu?

täytä alla oleva lomake, niin palataan asiaan!

Peruutusehdot

  • Varauksen yhteydessä tulee maksaa 50% tilan varausmaksusta. 
  • Esteen sattuessa peruuta aikasi kolme vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhemmin  tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.
  • Peruutukset tulee ilmoittaa aina soittamalla suoraan liikkeeseen. Emme ota vastaan ajanvarauksia/peruutuksia sähköpostitse tai tekstiviestitse. 

Haluatko järjestää tilaisuuden klubitilassamma? Ota yhteyttä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyt sen että saamme käsitellä ja varastoida tietojasi. Kaikkia tietojasi hallinnoidaan GDPR tietosuoja asetusten mukaisesti.

AUKIOLOAJAT | ARK 9-20 | LA 9-16 | MUUT SOPIMUKSEN MUKAAN