LAPSIPARKKI

Lasten oman parturimaailman lisäksi keskuksessamme on asiakkaillemme  Fun in the Jungle- lapsiparkki, joka takaa lapsen viihtyvyyden myös sillä aikaa kun sinä otat hetken aikaa itsellesi The Gaalan palveluissa. The Gaalasta löydät monipuoliset palvelut aikuisille. 

Enää hiustenleikkuun ei tarvitse olla tylsää!

Me Coddler & Toddlerissa haluamme tarjota ikimuistoinen kokemuksen pienille asiakkaillemme. 

Me ymmärrämme että lapsi on yhtä arvokas asiakas, kuin aikuinenkin. Olemmekin ottaneet tämän huomioon tiloissamme.

Lasten parturimaailma on suunniteltu lapsille viihtyisäksi ja hauskaksi tilaksi, jossa jokainen lapsi viihtyy varmasti. Jokaisella lapsella on myös mahdollisuus saada tabletti hiusten leikkuun ajaksi.

Me tarjoamme aktiviteettejä lapsille jotta he viihtyvät myös odottaessa omaa vuoroaan.  Fun in the Jungle- leikkipaikka takaa pienempien lasten viihtymisen ja hieman isommille lapsille on oma Playstation-piste.  

Erikseen ilmoitettuin aikoina leikkipaikassa hoitaja lekkimässä lasten kanssa. Huomioithan että lapsiparkkiin mahtuu rajallinen määrä lapsia yhtä aikaa. Suosittelemmekin kun varaat aikaa itsellesi ilmoittamaan mikäli tarvitset hoitajan lapsellesi. 

Me Coddler & Toddlerissa teemme hiustenleikkuusta hauskan kokemuksen jokaiselle lapselle, ja samalla sinä voit nauttia hetken omaa aikaa the Gaalan monipuolisissa vanhempien ja aikuisten palveluissa.

AUKIOLOAJAT | ARK 9-19 | LA 9-16 | MUUT SOPIMUKSEN MUKAAN