LAPSIPARKKI

Lasten oman parturimaailman lisäksi keskuksessamme on asiakkaillemme lapsiparkki, joka takaa lapsen viihtyvyyden myös sillä aikaa kun sinä otat hetken aikaa itsellesi.

Enää hiustenleikkuun ei tarvitse olla tylsää!

Me Coddler & Toddlerissa haluamme tarjota ikimuistoinen kokemuksen asiakkaillemme, olivatpa he sitten lapsia tai aikuisia. Me ymmärrämme että lapsi on vaativa asiakas, ja olemmekin ottaneet tämän huomioon tiloissamme. Lasten parturimaailma on suunniteltu lapsille viihtyisäksi ja hauskaksi tilaksi, jossa jokainen lapsi viihtyy varmasti. Jokaisella lapsella on myös mahdollisuus saada tabletti hiusten leikkuun ajaksi.

Me tarjoamme aktiviteettejä lapsille jotta he viihtyvät kauneuskeskuksessa myös silloin kun sinua palvellaan.  Lapsiparkki takaa pienempien lasten viihtymisen ja hieman isommille lapsille on oma Playstation-piste.  Lapset saavat leikkiä ja pelata sillä aikaa kun sinä voit ottaa hetken omaa aikaa itsellesi.

Erikseen ilmoitettuin aikoina leikkipaikassa hoitaja lekkimässä lasten kanssa. Huomioithan että lapsiparkkiin mahtuu rajallinen määrä lapsia yhtä aikaa. Suosittelemmekin kun varaat aikaa itsellesi ilmoittamaan mikäli tarvitset hoitajan lapsellesi. 

Me Coddler & Toddlerissa teemme hiustenleikkuusta hauskan kokemuksen jokaiselle lapselle, ja samalla sinä voit nauttia hetken omaa aikaa.

AUKIOLOAJAT | ARK 9-20 | LA 9-16 | MUUT SOPIMUKSEN MUKAAN