Tietoa meistä

Sanovat että menestyksen takana on aina tarina...

Kiireisen arjen keskellä on joskus haastavaa löytää aikaa käydä parturissa, kampaajalla, huoltaa kynnet tai käydä ripsihuollossa. Joskus tarvitsemme hetken omaa aikaa kasvohoidossa ja jalkahoidossa. 

Lähti ajatus konseptista joka olisi kaikille ja niin monipuolinen ettei palveluita tarvitsisi hakea useasta paikasta vaan voisi samalla kerralla saada kaikki tarvitsemansa. 

Oivallus sai alkunsa omasta tarpeesta kun perheeseen syntyi peräkkäin kaksi tyttöä alle 11kk ikäerolla ja elämä muuttui monilta osin.

Uuden elämän haasteeksi muodostui erilaisten palveluiden hyödyntäminen. Oli välttämättömiä palveluita tai niitä vähemmän tärkeitä joilla vanhempana sai ladata pattereita tai pitää huolta itsestä arjen keskellä.

Nyt voin kertoa että sellainen konsepti löytyy!

Parturikampaamopalveluiden lisäksi ripsienpidennykset, hampaidenvalkaisu, mikroneulaus, happohoidot, hiustenpidennykset, geelikynnet ja injektiohoidot.

Niiden hyödyntäminen on nyt helpompaa kuin ikinä! Kaikki palvelut koko perheelle löytyy nyt saman katon alta.

Muksuille löytyy oma paikka jossa lasten hiustenleikkauspalvelut sujuvat leppoisasti ja sujuvasti. Hiustenleikkauksen jälkeen muksut voivat mennä leikkimään ja pelailemaan Muksulaan. Vanhemmat voivat siirtyä hemmoteltavaksi parturipenkkiin tai kampaajan tuoliin.

Ehkä tulette nauttimaan laatuaikaa yhdessä ja yhtä aikaa.

Ensin kaunistautuen ja komistautuen ja sitten yhdessä leikkimään!

Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Meille tärkeää

Meille sinä olet tärkein.

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen mukavan tapahtuman kaikille perheen jäsenille jonne haluatte tulla aina uudelleen ja uudelleen. 

 Haluamme luoda tiloissamme ikimuistoisia hetkiä ja hauskoja tapahtumia.

Babyshowerit joissa äiti ja vieraat viihtyvät ja muksutkin ovat tervetulleita. Polttarit joista lähdetään jatkamaan yhteistä päivää tai iltaa kauniina vaikka koko iloinen joukko. Mielikuvitus on rajana! Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä keksimme. 

01.

— Meidän tehtävä

tietoa

Perheiden ja lasten hyvinvointi on osa meidän visiotamme ja haluamme auttaa omalla osaamisellamme perheitä elämän haastavina aikoina.
Kuulemme mielellämme uusista auttamisen mahdollisuuksista. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin. 

tietoa

.

Yhteistyössä mukana

Yhteystiedot & reittiohjeet

aukioloajat | ark 8-21 | vklp 9-20

#kampaamohelsinki #kampaamo #mago #hiustenvärjäys #paraskampaamo #salon #hairsalon #jätkäsaari #kampaamojätkäsaari #ripset #kynnet #geelikynnet #pikakampaus #parturikampaamo #volyymiripset #rakennekynnet #lashlift #goldwell #kms #bob #polkkahiukset #pitkäthiukset #kauniithiukset #terveethiukset #kiiltäväthiukset #paraskampaamo #lapsiparkki #leikkipaikka #hiustenleikkaus #parturi #barber #kampaaja #kampaajahelsinki #mikroneulaus #täyteainehoidot #hampaidenvalkaisu #esteettisethoidot #ihonhoito #injektiohoidot #fillers #Teosyal #prxt33 #happohoito #btb13 #hiustenpidennykset #balayage “vaaleathiukset #blondhair #sopimusyrittäjä #yrittäjä #työpaikka #rekrytointi #tyviväri #lapset #perhe #clarion #helsinki