Tietoa meistä

Tarinamme tähän päivään...

Liikkeemme sijaitsi Helsingin Jätkäsaaressa ja keväällä 2020 koronasta johtuen liike suljettiin syksyllä 2020. 

Uusi liikkeemme uudistettuna avautuu kesällä 2021 Espoon Tapiolaan kauppakeskus AINOA: n ja Länsituulen ainutlaatuisten palveluiden joukkoon. 

Uudistuksen myötä syntyi Coddler & Toddlerin rinnalle The Gaala josta löytyy monipuoliset palvelut nuorille ja aikuisille. 

Coddler & Toddler on lasten oma parturikampaamo josta  löytyy lasten omat hauskat asiakaspaikat. Ja hiustenleikkauspalvelut sujuvat lasten kanssa leppoisasti ja sujuvasti. 

Hiustenleikkauksen jälkeen muksut voivat mennä leikkimään ja pelailemaan Fun in the Jungle- leikkipaikkaan.

Vanhemmat voivat halutessaan siirtyä hemmoteltavaksi The Gaalan monipuolisten palveluiden pariin. 

Ajatus panostaa lapsiin ja helpottaa äitien ja isien palveluihin pääsyä kiireisen arjen keskellä loi yhdistelmän joka on saanut osakseen paljon positiivista palautetta.

Ajatus konseptista muodostui kahden pienen tytön äidin tarpeesta kun perheeseen syntyi kaksi pientä tyttöä alle vuoden ikäerolla. Mutta edelleen itsestä huolenpito  ja tarvitsi aikaa välillä ja rentoutuminen kiireisen arjen keskellä olisi tarkoitus säilyttää.  

Ajatuksena on myös visio konseptista joka olisi kaikille. Niin monipuolinen ettei palveluita tarvitsisi hakea useasta paikasta vaan voisi samalla kerralla saada kaikki tarvitsemansa. Näin säästyisi myös aikaa kun ei tarvitsisi kulkea useassa paikassa. 

Nyt voin kertoa että sellainen konsepti löytyy!

Parturikampaamopalveluiden lisäksi ripsienpidennykset, hampaidenvalkaisu, mikroneulaus, happohoidot, hiustenpidennykset ja injektiohoidot.

Niiden hyödyntäminen on nyt helpompaa kuin ikinä!

Kaikki palvelut koko perheelle löytyy nyt saman katon alta.

Vanhemmat voivat siirtyä hemmoteltavaksi parturiin, kampaajalle tai kauneudenhoitopalveluihin. 

Ehkä tulette nauttimaan laatuaikaa yhdessä koko perhe? 

Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Meille tärkeää

Meille sinä olet tärkein.

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen mukavan tapahtuman kaikille perheen jäsenille jonne haluatte tulla aina uudelleen ja uudelleen. 

 Haluamme luoda tiloissamme ikimuistoisia hetkiä ja hauskoja tapahtumia.

Babyshowerit joissa äiti ja vieraat viihtyvät ja muksutkin ovat tervetulleita. Polttarit joista lähdetään jatkamaan yhteistä päivää tai iltaa kauniina vaikka koko iloinen joukko. Mielikuvitus on rajana! Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä keksimme. 

01.

— Meidän tehtävä

tietoa

Perheiden ja lasten hyvinvointi on osa meidän visiotamme ja haluamme auttaa omalla osaamisellamme perheitä elämän haastavina aikoina.
Kuulemme mielellämme uusista auttamisen mahdollisuuksista. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin. 

tietoa

.

Yhteistyössä mukana

Yhteystiedot & reittiohjeet

aukioloajat | ark 8-21 | vklp 9-20

#kampaamohelsinki #kampaamo #mago #hiustenvärjäys #paraskampaamo #salon #hairsalon #jätkäsaari #kampaamojätkäsaari #ripset #kynnet #geelikynnet #pikakampaus #parturikampaamo #volyymiripset #rakennekynnet #lashlift #goldwell #kms #bob #polkkahiukset #pitkäthiukset #kauniithiukset #terveethiukset #kiiltäväthiukset #paraskampaamo #lapsiparkki #leikkipaikka #hiustenleikkaus #parturi #barber #kampaaja #kampaajahelsinki #mikroneulaus #täyteainehoidot #hampaidenvalkaisu #esteettisethoidot #ihonhoito #injektiohoidot #fillers #Teosyal #prxt33 #happohoito #btb13 #hiustenpidennykset #balayage “vaaleathiukset #blondhair #sopimusyrittäjä #yrittäjä #työpaikka #rekrytointi #tyviväri #lapset #perhe #clarion #helsinki