045 354 8622 info@coddlertoddler.fi

Tietoa meistä

Tarinamme tähän päivään…

Liikkeemme sijaitsi Helsingin Jätkäsaaressa ja keväällä 2020 koronasta johtuen liike suljettiin syksyllä 2020.  Uusi liikkeemme uudistettuna avautui kesällä 2021 Espoon Tapiolaan kauppakeskus AINOA: n ja Länsituulen ainutlaatuisten palveluiden joukkoon.  Uudistuksen myötä syntyi Coddler & Toddlerin rinnalle The Gaala josta löytyy monipuoliset palvelut nuorille ja aikuisille. 

Ajatus konseptista muodostui kahden pienen tytön äidin tarpeesta, kun perheeseen syntyi kaksi pientä tyttöä alle vuoden ikäerolla. Syntyi tarve parturikampaamo palvelulle, josta voisi samalla kerralla saada kaikki tarvitsemansa palvelut sekä lapsille että vanhemmille. Näin säästyy arvokasta aikaa, kun ei tarvitsisi kulkea useassa paikassa. 

Nyt voin kertoa että sellainen konsepti löytyy!

Hiustenleikkauksen jälkeen muksut voivat mennä leikkimään ja pelailemaan PlayStationilla Fun in the Jungle- leikkipaikkaan. Vanhemmat voivat siirtyä hemmoteltavaksi The Gaalan monipuolisten parturikampaamo palveluiden pariin. Ajatus panostaa lapsiin ja helpottaa äitien ja isien palveluihin pääsyä kiireisen arjen keskellä loi yhdistelmän, joka on saanut osakseen paljon positiivista palautetta. Asiakkaamme rakastavat meitä ja saimme runsaasti positiivista palautetta ja ansaitsimme Client Experience Award -tunnuksen.  

Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Meille on myönnetty avainlippu

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä luotettavasti. Avainlippu vaikuttaa tutkitusti kuluttajien ostopäätökseen.

Meille sinä olet tärkein

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen mukavan tapahtuman kaikille perheen jäsenille jonne haluatte tulla aina uudelleen ja uudelleen.

Haluamme luoda tiloissamme ikimuistoisia hetkiä ja hauskoja tapahtumia.

Meidän tehtävä

Perheiden ja lasten hyvinvointi on osa meidän visiotamme ja haluamme auttaa omalla osaamisellamme perheitä elämän haastavina aikoina.
Kuulemme mielellämme uusista auttamisen mahdollisuuksista. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin. 

Yhteystiedot & reittiohjeet

AUKIOLOAJAT

| ARK 9-19 | LA 9-16 |

Muut sopimuksen mukaan